Generalforsamling 2018

Tirsdag den 27. februar blev der afholdt generalforsamling.
Den forløb som sædvanligt i god ro og orden, hvor formandens beretning og regnskabet blev godkendt.
Men i år var det alligevel noget anderledes, idet vores mangeårige formand Svend Rasmussen, efter moden overvejelse og det nu netop afsluttede køkkenprojekt, har besluttet ikke at genopstille til bestyrelsen og dermed stoppe som formand.
Heldigvis er der friske unge mennesker som også ønsker at bakke op om vores Forsamlingshus og der blev valgt et nyt medlem til bestyrelsen, Kenneth Nielsen fra Magleby.

Du kan se den nye bestyrelse HER

 

 

 

Generalforsamling mandag d. 29. feb. 2016

Så indkaldes der til et af årets mange højdepunkter, nemlig den årlige generalforsamling.
Det er mandag d. 29. februar. Generalforsamlingen starter med spisning ( gule ærter ) kl. 18:00.

Selve generalforsamlingen starter kl. 19:30. Det foregår naturligvis i Tjæreby Forsamlingshus. Indkaldelse og beretning er sendt ud til alle medlemmer

Alle medlemmer af: Den Almennyttige Forening Tjæreby Forsamlingshus, er velkommen.
Hvis du/I ønsker at deltage i spisningen, er tilmelding nødvendig, senest d. 22. februar og skal ske til Connie på: Tlf. 58141200 eller endnu bedre på mail: elmegaarden(a)petersen.mail.dk

 

 

 

Generalforsamling den 17. februar 2015

Så nåede vi til et af årets højdepunkter, nemlig den årlige generalforsamling i

"Den Almennyttige Forening Tjæreby Forsamlingshus".

Ikke mindre end ca. 70 medlemmer af foreningen, var mødt op. Det viser noget om den store opbakning der er omkring Tjæreby Forsamlingshus.

Aftenen forløb på bedste vis, startende med at bestyrelsen serverede de lækreste gule ærter, med alt hvad dertil hører, samt lækre pandekager til dessert. 

Selve generalforsamlingen startede på slaget 20:00. Erik "Brugsmand" blev valgt som dirigent og han styrede generalforsamlingen på vanlig bedste, humoristiske og sikker vis.

Formandens beretning og regnskabet blev godkendt til alles tilfredshed.

Alle valg blev gennemført med applaus.

Mette Justesen blev valgt ind i bestyrelsen i stedet for Preben Hansen, som ønskede at trække sig tilbage efter rigtig mange års "tro tjeneste".

Claus Justesen blev valgt som billagskontrollant i stedet for Gunnar Larsen, som ligeledes ønskede at blive afløst efter mange år på posten.

Villy Jensen blev også valgt, jeg er i skrivende stund ikke helt sikker!, mener der er som billagskontrollantsuppleant. Det får jeg styr på senere (Peter-webmaster)..

Alle siger tak for en god generalforsamling, i en rigtig god og hyggelig atmosfære.

 

Herunder en lille billedeserie fra generalforsamlingn 2015.

Alle siger tak til Preben Hansen
Alle siger tak til Gunnar Larsen

Generalforsamling 20. feb. 2014

Så fik vi afholdt generalforsamling for medlemmer af ”Den almennyttige forening Tjæreby Forsamlingshus"                   den 20. februar 2014.

Vi var 47 til spisning. Menuen var de traditionelle og fantastiske gule ærter og pandekager til dessert.                  Selve generalforsamlingen forløb i sædvanlig god ro og orden. Alle blev genvalgt med applaus. Beretning og regnskab blev godkendt uden anmærkninger.